Säkerhetsteknik till
Hemmet

Larmsystem

Vi erbjuder larmsystem till både bostäder och fritidsbostäder och sköter om såväl planering som installation. Vi hjälper er att hitta ett lämpligt larmsystem, anpassat för era behov. Ett larmsystem i hemmet ska vara både driftsäkert och användarvänligt.

Inbrotts-, överfalls-, brand, - och fuktlarm är exempel på olika slag av larm som fås från oss. Dessa går enkelt att integrera med varandra för att du som kund skall få ett så heltäckande system som möjligt.

Vi erbjuder även mobila överfallslarm med GPS-positionering. Med ett enkelt knapptryck fastställs användarens position och hjälp skickas till platsen ifråga. Användaren kan även få direktkontakt med väktare eller alarmcentral via dessa mobila larm.

Gör en offertförfrågan direkt via vårt webbformulär eller kontakta oss via mejl eller telefon så berättar vi mera om vårt utbud av övervakningssystem.

Kontakta oss!
Larmsystem
Kamera

Kameraövervakning

Ett välplanerat kameraövervakningssystem minskar effektivt risken för inbrott och underlättar vid eventuell brottsutredning. Dessutom förebygger kamerabevakning även skadegörelse samt olovlig vistelse.

Vi står till tjänst med försäljning och installation av kameraövervakningssystem. Idag finns det många olika möjligheter beträffande kamerabevakning och vi bygger alltid individuellt anpassade system för att på så sätt hitta den bästa helhetslösningen till ert hem.

Gör en offertförfrågan direkt via vårt webbformulär eller kontakta oss via mejl eller telefon såberättar vi mera om vårt utbud av övervakningssystem.

Kontakta oss!
MTP Syd Ab 2022
Web design by KeKu Design