Säkerhetsteknik till
Företag

Larmsystem

Vi erbjuder larmsystem till alla företag. Vi hjälper er att hitta ett lämpligt larmsystem, anpassat för era behov.

Inbrottslarm, överfallslarm, brandlarm, fuktlarm och passerkontrolsystem är exempel på säkerhetssystem som fås från oss. Dessa går enkelt att integrera med varandra för att du som kund skall få ett så heltäckande system som möjligt.
I vårt sortiment finns till exempel Hedengren HHL,Paradox och Elotec Ajax.

Vi erbjuder även mobila överfallslarm med GPS-positionering. Med ett enkelt knapptryck fastställs användarens position och hjälp skickas till platsen ifråga. Användaren kan även få direktkontakt med väktare eller alarmcentral via dessa mobila larm.

Offertförfrågan direkt via vårt webbformulär eller kontakta oss så berättar vi mera om vårt utbud av kameraövervakningssystem.

Kontakta oss!

Kameraövervakning

Ett välplanerat kameraövervakningssystem minskar effektivt risken för inbrott och underlättar vid eventuell brottsutredning. Dessutom förebygger kamerabevakning även skadegörelse samt olovlig vistelse.

Vi står till tjänst med försäljning och installation av kameraövervakningssystem. Idag finns det många olika möjligheter beträffande kamerabevakning och vi bygger alltid individuellt anpassade system för att på så sätt hitta den bästa helhetslösningen till ert företag.

I vårt sortiment finns bl.a. följande tillverkare:
- Mirasys
- Samsung
- Avigilion
- Qvis
- Sony

Offertförfrågan direkt via vårt webbformulär eller kontakta oss så berättar vi mera om vårt utbud av kameraövervakningssystem.

Kontakta oss!
MTP Syd Ab 2021
Web design by KeKu Design