SKAPA TRYGGHET & SÄKERHET - JOBBA SOM VÄKTARE HOS OSS

VÄRDERINGAR & VISION

Vår värdegrund bygger på respekt, jämlikhet, tillit och trygghet. Ett jämlikt bemötande innebär att vi möter våra kunder och kollegor med respekt oavsett kön eller etnicitet. Vårt främsta arbetsverktyg är kommunikationen och vi löser de flesta krissituationer genom diskussion och ett respektfullt bemötande.

Tilliten och tryggheten framkommer särskilt i arbetsförhållandet, vi litar på våra anställda och är måna om att se till att arbetet ska vara säkert för alla parter. Vi siktar på en kontrollerad tillväxt och fortsätter vara den familjära arbetsgivaren som inger trygghet.

Ansök
Mtp syd

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig ett stabilt och mångsidigt jobb med en bra lön med personliga tillägg. Hans-Henrik och Glenn är empatiska och lättillgängliga ledare som vill att tröskeln ska vara låg för diskussion.

Eftersom vi är ett litet företag kan vi erbjuda dig ett självständigt väktararbete med olika typer av bevakningsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

Ansök

FÖRMÅNER

Vi vill trygga våra arbetstagares hälsa och har tagit fram betydelsefulla förmåner åt våra arbetstagare. Vi erbjuder möjlighet till övernattning i vår lägenhet i Kristinestad, vilket uppskattas speciellt av anställda som är bosatta en längre bit ifrån.

Övriga förmåner vi har är omfattande arbetshälsovård, heltäckande försäkringar inklusive fritidsförsäkring och reseförsäkring, lunchförmåner, tillgång till gym, simhall och massage samt fri användning av våra tvättutrymmen för bilar.

Ansök

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som är lugn, balanserad och har god kommunikationsförmåga. Du behöver kunna kommunicera på svenska och finska för att trygga våra kunders säkerhet. Väktarutbildning krävs, och arbetserfarenhet är ett stort plus. Du har ett jämlikt och respektfullt bemötande, såväl ute på fältet som på arbetsplatsen. Skicka in en öppen ansökan här.


Är du mitt i studierna? Vi söker kontinuerligt inhoppare och sommarjobbare!

SKICKA IN EN ÖPPEN ANSÖKAN HÄR - VI KONTAKTAR DIG SÅ FORT SOM MÖJLIGT

"DET BÄSTA I MITT ARBETE ÄR MÅNGSIDIGHETEN"

MTP Syd Ab 2022
Web design by KeKu Design