Tee kodistasi
turvallinen!

MTP Suupohja Oy - Kodin ja yrityksen turvallisuus

Arrow
House icon

Koti

Kodin taattu turvallisuus on meille itsestäänselvyys. Tarjoamme käyttöönne erilaisia teknisen valvonnan ratkaisuja sekä monia muita palveluja arkenne turvaamiseksi.

Lue lisää!

Yritykset

Tarjoamme monipuolista vartiointia ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan häiriöttömän toiminnan kokemuksemme ja ammattiosaamisemme avulla.

Lue lisää!
Briefcase icon
Fire extinguisher icon

Paloturvallisuus

Onko teillä varmuus siitä, että palosammuttimenne on tarkastettu ja että ne ovat toimintakuntoisia? Tarjoamme apua palosammuttimien lakisääteisiin tarkastuksiin ja huoltoon, jotta sammuttimet pysyvät kunnossa, ja varmistamme näin palosammuttimien toiminnan onnettomuuden sattuessa.

Lue lisää!

TULE MUKAAN LUOMAAN TURVALLISUUTTA - TYÖSKENTELE VARTIJANA MEILLÄ

Arvomme perustuvat kunnioitukseen, tasa-arvoon, luottamukseen ja turvallisuuteen. Yhdenvertainen kohtelu tarkoittaa sitä, että kohtelemme asiakkaitamme ja kollegoitamme kunnioittavasti sukupuolesta tai etnisestä taustasta riippumatta. Tärkein työkalumme on viestintä ja ratkaisemme useimmat kriisitilanteet keskustelemalla ja kunnioittavalla kohtaamisella.

Tarjoamme sinulle vakaan ja monipuolisen työn hyvällä palkalla henkilökohtaisilla lisillä. Hans-Henrik ja Glenn ovat empaattisia ja helposti lähestyttäviä johtajia, jotka haluavat pitää kynnyksen keskusteluun matalana.

Haemme sinua, joka olet rauhallinen, tasapainoinen ja jolla on hyvät viestintätaidot. Sinun on kyettävä kommunikoimaan suomeksi ja ruotsiksi, jotta voimme varmistaa asiakkaidemme turvallisuuden.

Lue lisää! 
Mtp syd

Tiimimme

Man silhouett icon

Hans-Henrik Nordström

Toimitusjohtaja
Man silhouett icon

Glenn Lindegård

Kenttäpäällikkö
Man silhouett icon

Kevin Sjögård

Paloturvallisuus
MTP Syd Ab 2024
Web design by KeKu Design