Vartiointipalvelut
yksityishenkilöille

Hälytysvastaanotto &
päivystys 24/7

Vastaanotamme hälytyksiä ja lähdemme hälytyskäynneille vuorokauden ympäri. Hälytys siirtyy nopeasti hälytyskeskuksesta päivystävälle vartijallemme.

Henkilökuntamme lähtee hälytyskäynnille saatuaan esimerkiksi murto-, hätä-, palo- tai kiinteistöteknisen hälytyksen. Mahdollisesta hälytyskäynnistä laaditaan asiakkaalle tapahtuma raportti, josta käy ilmi käynnin syy ja tehdyt toimenpiteet tai toimenpiteet, joihin tulisi ryhtyä.

Meille on tärkeää saapua tarvittaessa paikalle mahdollisimman nopeasti sekä ratkaista ja hoitaa kaikki ongelmat ja tilanteet joustavasti.

Ota yhteyttä!

Piirivartiointi

Jos kotisi tai loma-asuntosi on tyhjillään pitkän aikaa, ajoittaiset vartiointikierrokset voivat olla hyvä vaihtoehto. Säännöllisesti vartiointikierroksella kulkevat vartijat vähentävät merkittävästi murtojen, varkauksien ja ilkivallan vaaraa. Vartiointikierroksiin voidaan liittää myös tulipaloa ehkäiseviä toimenpiteitä.

Vartiointikierrospalvelumme sovitetaan aina yksilöllisesti, jotta voimme täyttää asiakkaan tarpeet ja toiveet parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota yhteyttä!

Järjestyksenvalvonta

Tarjoamme järjestyksenvalvojia erityyppisiin yksityistilaisuuksiin ja -tapahtumiin.

Kokenut ja palveluhenkinen henkilökuntamme huolehtii tapahtuman sutjakasta ja huolettomasta sujumisesta.

Ota yhteyttä!

Henkilöturvallisuus

Henkilökohtaisen koskemattomuuden tulisi mielestämme olla itsestään selvä asia. Kun ihmisten perusturvallisuus ja koskemattomuus ovat uhattuina, tarjoamme käyttöönne asiantuntemuksemme tilanteen hoitamiseksi.

Teemme riskiarvioinnin, jotta voimme tunnistaa mahdolliset uhkakuvat. Ryhdymme riskiarvioinnin pohjalta soveltuviin toimenpiteisiin riskien minimoimiseksi ja poistamiseksi. Näitä toimenpiteitä voivat olla esimerkiksi päällekarkaushälytys tai henkilösuojaus.

Kaikki ratkaisut laaditaan yksilöllisesti, ja työmenetelmämme ovat luonteeltaan ennakoivia ja huomiota herättämättömiä.

Ota yhteyttä!
MTP Syd Ab 2021
Web design by KeKu Design