TULE MUKAAN LUOMAAN TURVALLISUUTTA - TYÖSKENTELE VARTIJANA MEILLÄ

ARVOT & VISIO

Arvomme perustuvat kunnioitukseen, tasa-arvoon, luottamukseen ja turvallisuuteen. Yhdenvertainen kohtelu tarkoittaa sitä, että kohtelemme asiakkaitamme ja kollegoitamme kunnioittavasti sukupuolesta tai etnisestä taustasta riippumatta.

Tärkein työkalumme on viestintä ja ratkaisemme useimmat kriisitilanteet keskustelemalla ja kunnioittavalla kohtaamisella. Luottamus ja turvallisuus näkyvät erityisesti työsuhteessa, luotamme työntekijöihimme ja haluamme varmistaa, että työnteko on turvallista kaikille osapuolille. Tavoittelemme hallittua kasvua ja olemme jatkossakin tuttu ja turvallisuuteen panostava työnantaja.

Hae
Mtp syd

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle vakaan ja monipuolisen työn hyvällä palkalla henkilökohtaisilla lisillä. Hans-Henrik ja Glenn ovat empaattisia ja helposti lähestyttäviä johtajia, jotka haluavat pitää kynnyksen keskusteluun matalana. Koska olemme pieni yritys, voimme tarjota sinulle itsenäisen vartiointityön erityyppisillä vartiointitehtävillä, joissa yksikään päivä ei ole toisensa kaltainen.

Hae

HENKILÖSTÖEDUT

Haluamme turvata työntekijöidemme terveyden ja olemme panostaneet merkittäviin etuihin työntekijöillemme. Tarjoamme mahdollisuuden yöpyä asunnossamme Kristiinankaupungissa, jota arvostavat erityisesti kauempana asuvat työntekijät. Muita etujamme ovat kattava työterveyshuolto, kattava vakuutus sisältäen vapaa-ajan- ja matkavakuutuksen, lounasedun, pääsyn kuntosalille, uima-altaalle ja hierontaan sekä autopesutilojemme vapaan käytön.

Hae

HAEMME SINUA, JOKA

Haemme sinua, joka olet rauhallinen, tasapainoinen ja jolla on hyvät viestintätaidot. Sinun on kyettävä kommunikoimaan suomeksi ja ruotsiksi, jotta voimme varmistaa asiakkaidemme turvallisuuden. Vartijakoulutusta tarvitaan, ja työkokemus on iso etu. Sinulla on tasa-arvoinen ja kunnioittava asenne sekä kentällä että työpaikalla. Lähetä avoin hakemus täällä.


Ovatko opintosi vielä kesken? Etsimme jatkuvasti sijaisia ja kesätyöntekijöitä!

LÄHETÄ AVOIN HAKEMUS TÄSTÄ - OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ MAHDOLLISIMMAN PIAN

"PARASTA TYÖSSÄNI ON MONIPUOLISUUS"

MTP Syd Ab 2021
Web design by KeKu Design