Turvallisuustekniikkaa
yrityksille

Hälytysjärjestelmät

Tarjoamme hälytysjärjestelmiä kaikille yrityksille. Autamme teitä löytämään juuri omiin tarpeisiinne sopivan hälytysjärjestelmän. Jättäkää suunnittelu ja asennus meidän huoleksemme – voitte olla varmoja, että yrityksenne on turvallisissa käsissä.

Meiltä saa esimerkiksi erilaisia murto-, päällekarkaus-, palo- ja kosteushälytysjärjestelmiä. Niitä voidaan helposti yhdistellä toisiinsa, jotta te asiakkaana saatte mahdollisimman kattavan järjestelmän.

Lisäksi tarjoamme päällekarkauksien varalle mobiilijärjestelmän, joka sisältää GPS-paikannuksen. Käyttäjän sijainti määrittyy yksinkertaisella napinpainalluksella, ja paikan päälle lähetetään apua. Käyttäjä voi näissä mobiilihälytyksissä saada myös suoraan yhteyden vartijaan tai hälytyskeskukseen.

Tehkää tarjouskysely suoraan verkkolomakkeellamme tai ottakaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin kerromme lisää valikoimastamme.

Ota yhteyttä!
Alarm
Kamera

Kameravalvonta

Tarkoituksenmukainen kameravalvontajärjestelmä vähentää tehokkaasti murtoriskiä ja helpottaa mahdollista rikostutkimusta. Lisäksi kameravalvonta ehkäisee ilkivaltaa ja luvatonta oleskelua.

Tarjontamme sisältää kameravalvontajärjestelmien myynnin ja asennuksen. Kameravalvontaan on nykyään tarjolla monia eri mahdollisuuksia. Me rakennamme aina yksilöllisesti suunnitellun ja tarkoituksenmukaisen järjestelmän, joka tarjoaa parhaan kokonaisratkaisun kotiinne/yritykseenne.

Valikoimastamme löytyy mm. seuraavat valmistajat:

- Mirasys
- Samsung
- Avigilion
- Qvis
- Sony

Tehkää tarjouskysely suoraan verkkolomakkeellamme tai ottakaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin kerromme lisää valikoimastamme.

Ota yhteyttä!
MTP Syd Ab 2021
Web design by KeKu Design